Home Actueel Bezoek op afspraak

Bezoek op afspraak

Van open inloop naar bezoek op afspraak
Het afgelopen jaar is het inloopspreekuur bij ons op kantoor tijdelijk gestopt. Dat was vanwege corona. Daarop vroegen we ons af of het wenselijk is dat het inloopspreekuur weer terugkomt. We zijn tot de conclusie gekomen van niet. Bezoek op afspraak werkt beter. Voor de reguliere afspraken bij u thuis heeft dit geen gevolgen. 

We hebben gemerkt dat onze cliënten vragen naar meer persoonlijk contact. Wanneer komen jullie weer langs? Kan het alweer? Tegelijk viel op dat weinig gevraagd werd naar het inloopspreekuur. De afgelopen jaren werd van de inloopmogelijkheid steeds minder gebruik gemaakt. De behoefte is eerder een kort bezoek op afspraak. Dan weet je immers zeker dan je de eigen contactpersoon kunt spreken. En je kan je allebei beter voorbereiden.

Open inloop vervalt
We hebben daarom besloten om ons inloopspreekuur definitief te laten vervallen. Daarmee komt tijd vrij voor andere vormen van contact. Zoals een bezoek op afspraak bij GSBB op kantoor.

Bezoek bij GSBB op afspraak
Is er iets te bespreken en wil je graag langskomen voor kort persoonlijk overleg met je bewindvoerder, mentor of curator? Dan kan je ons bellen (tijdens spreekuren 026-4455388) of mailen en we maken een afspraak.

Iets bij GSBB afgeven of ophalen: zonder afspraak
Wil je bij ons op kantoor iets afgeven of ophalen, dan blijft dat mogelijk. Voorbeelden: afgeven van een kopie identiteitsbewijs of een officieel document. Ophalen van een nieuwe bankpas. Dat kan dagelijks van 9.00u – 16.30u aan de Vlaardingenweg 7 in Arnhem. Hiervoor is geen afspraak nodig.

1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.