Home Mentorschap

Mentorschap

De rechter kan een mentor benoemen als u niet meer zelf kunt beslissen over persoonlijke zaken, zoals verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Deze kan daar dan over beslissen, zoveel mogelijk samen met u. Mentorschap beschermt u op het persoonlijke vlak.

Wat is mentorschap?

Een mentor behartigt uw belangen op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Een mentor kan een familielid of naaste zijn. Wordt deze niet gevonden of er is extra deskundigheid nodig, dan kan een professionele mentor worden benoemd.

De mentor treedt alleen voor u op bij beslissingen op het persoonlijke vlak of geeft raad. De beslissingen van de mentor gaan over verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. De mentor neemt beslissingen zoveel mogelijk samen met u.

GSBB als mentor

Onze mentoren zijn toegewijd in het contact met u. Wij hebben een enorm netwerk en veel ervaring in de zorg. Wij kennen de regionale zorgkaart als geen ander en onderhouden veel contacten met zorgverleners in alle sectoren. Dat maakt het voor ons mogelijk om in uw belang  de goede  keuzes te maken. Wij onderscheiden ons in daadkracht.

Beschermingsbewind en mentorschap kunnen worden gecombineerd. De maatregelen kunnen gelijktijdig worden aangevraagd, maar er kan ook eerst een bewind zijn, waarna pas later een mentorschap wordt aangevraagd. De aanvraag voor het mentorschap kan dan door GSBB worden verzorgd.

Als u bij GSBB onder bewind staat of komt, kunnen wij ook uw mentor worden. Wij bieden mentorschap niet los van bewind aan. 

Meer weten?

Hier kunt u lezen wat GSBB als mentor zo goed en professioneel maakt. U kunt er ook lezen wat wij voor u doen als mentor.

Als u verder met ons wilt praten over mentorschap, dan kunt u contact opnemen. U kunt dan bespreken hoe de aanvraag verloopt. Daarover leest u hier ook meer.

Heeft u een mentor nodig?

Heeft u een mentor nodig? GSBB is de meest vertrouwde bewindvoerder en mentor uit Gelderland met 30 jaar ervaring. Wij komen graag in contact om samen met u te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Kom in contact

1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.