Home Mentorschap

Mentorschap

Persoonlijke hulp

Als je niet meer kunt beslissen over jouw verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding, dan kun je de rechter vragen om een mentor te benoemen. Een mentor komt op voor jouw belangen. Een mentor beslist samen met jou over je persoonlijke zaken. Dit wordt mentorschap genoemd.

Wat is mentorschap?

Een mentor komt op voor jouw belangen op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Een mentor kan een familielid of iemand anders die dicht bij je staat. Je kunt ook iemand die als professioneel mentor werkt, benoemen tot jouw mentor. Deze mensen hebben de juiste kennis om jou het beste bij te staan.

Een mentor met kennis van de zorg

Wij voelen ons betrokken bij jou. Wij kennen de regionale zorgkaart en weten wie wij nodig hebben om jou goed te kunnen helpen.

Wij hebben een groot en actief netwerk in de zorg en hebben veel contact met de zorgverleners in de regio. Hierdoor kunnen wij snel de juiste beslissingen voor jou nemen. Wij onderscheiden ons in de energie en het doorzettingsvermogen om het beste voor jou voor elkaar te krijgen.  

Het is mogelijk om financiële hulp (bewindvoering) en persoonlijke hulp (mentorschap) te combineren. Alleen persoonlijke hulp bieden wij niet aan. Als je al financiële hulp van ons krijgt, dan kunnen wij de aanvraag voor het mentorschap ook voor jou verzorgen.                    

Wil je meer weten?

Hier kun je lezen wat wij voor jou doen als mentor.

Heb je een mentor nodig?

Heb je persoonlijke hulp nodig? Wij helpen je graag. Wij zijn een onafhankelijke en professionele bewindvoerder en mentor uit Gelderland met meer dan 30 jaar ervaring.

Kom in contact

1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.