Home Diensten Advies

Advies

GSBB heeft in de loop der jaren uitgebreide kennis opgedaan van financiële zorgverlening. Ons team bestaat uit specialisten op sociaal-juridisch vlak, maatschappelijk werk, bedrijfseconomie en rechten. Vanuit die expertise kunnen we particulieren, gemeenten en organisaties van passend advies voorzien. Het gaat ons daarbij altijd om preventie van, signaleren van en oplossen van financiële problemen.

Advies en samenwerking met gemeenten

Wij zien onszelf als maatschappelijk ondernemer die werkt in het sociaal domein. We geven graag advies en denken mee. Daarbij zoeken we het samenspel met gemeenten op.

Op basis van onze kennis kunnen we gemeenten adviseren over de samenwerking met en het werken aan zelfredzaamheid door bewindvoerders. We werken hierbij volgens de uitgangspunten die zijn geformuleerd in het project "Samen Verder" van de BPBI.

Advies voor werkgevers

Veel meer dan voorheen merken werkgevers dat medewerkers met financiële problemen kampen. In het belang van bedrijf en medewerkers is het verstandig om hierin als werkgever bewust en actief op te treden. GSBB kan ondersteunen bij bewustwording, het formuleren van beleid, het invullen van een preventief aanbod en concrete ondersteuning gericht op het oplossen van schulden. Denk hierbij aan een voorzieningencheck, een budgetcheck en toeleiding naar schuldhulpverlening.

Meer weten?

Vraag om een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek

Neem contact op!

1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.