Home Diensten Advies

Advies

GSBB heeft in de loop der jaren uitgebreide kennis opgedaan van financiële zorgverlening. Ons team bestaat uit specialisten op sociaal-juridisch vlak, maatschappelijk werk, bedrijfseconomie en rechten. Vanuit die expertise kunnen we particulieren, gemeenten en organisaties van passend advies voorzien. Het gaat ons daarbij altijd om preventie van, signaleren van en oplossen van financiële problemen.

Advies en samenwerking met gemeenten

Wij zien onszelf als maatschappelijk ondernemer die werkt in het sociaal domein. Wij geven graag advies en denken mee. Daarbij zoeken wij het samenspel met gemeenten op.

Op basis van onze kennis adviseren wij gemeenten over de samenwerking met en het werken aan zelfredzaamheid door de inzet van bewindvoerders. Wij werken volgens de uitgangspunten die zijn geformuleerd in het project "Samen Verder" van de branchevereniging voor bewindvoerders.

Advies voor werkgevers

Steeds meer werkgevers merken dat medewerkers met financiële problemen kampen. Als werkgever doe je er goed aan om hier bewust en actief op te reageren. Biedt hulp aan en schakel hulp in van een onafhankelijke partij. 

WIj kunnen jou  ondersteunen bij bewustwording, het formuleren van beleid, het invullen van een preventief aanbod en concrete ondersteuning gericht op het oplossen van schulden. Denk hierbij aan een voorzieningencheck, een budgetcheck en toeleiding naar schuldhulpverlening.

Wil je meer weten?

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op!

1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.