Home Ik zoek hulp Adviesgesprek

Kennismaking en advies

Wij hebben als doel om uw financiën op orde te brengen en u uw geldzorgen weg te nemen. Ook als u bij persoonlijke beslissingen uw eigen belang niet meer kunt behartigen, kunnen wij u helpen.

Het is een hele stap om hulp te zoeken. Toch kan het nodig zijn, als het (tijdelijk) moeilijk is om goed met geld om te gaan. Of als u bij persoonlijke beslissingen hulp nodig hebt.

Een eerste kennismaking

Ons eerste contact is meestal telefonisch. Met u verkennen wij:

  • Uw financiële en uw persoonlijke situatie in hoofdlijnen
  • Wat voor begeleiding u heeft en welke begeleiding u wenst
  • Welke redenen u ziet voor bewind, mentorschap, curatele of andere hulp
  • Welke hulp voor u passend kan zijn

Soms adviseren wij u in dit eerste gesprek om eerst contact op te nemen met uw gemeente om te bespreken of zij u kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan thuisadministratie of sociaal raadslieden. Vooral als uw situatie tijdelijk is en u met begeleiding uw zaken zelf weer op kunt pakken, kan dit voor u passend zijn. Als we denken dat wij als GSBB u verder kunnen helpen, dan maken we een afspraak voor een adviesgesprek.

Het adviesgesprek

Het adviesgesprek is kosteloos en vrijblijvend. We komen voor dit gesprek het liefst bij u thuis langs. In dit gesprek gaan we dieper op uw situatie in. We geven uitleg over de hulp die wij kunnen bieden. We maken samen afspraken hoe we verder gaan.

Meer weten?

Vraag om een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek

Neem contact op!
Het draait altijd om de cliënt. Wij staan niet centraal maar de cliënt. Wij proberen onze ideeën over bewindvoering bij iedere cliënt goed uit te voeren maar iedere cliënt is anders en daar passen wij onszelf op aan


1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.