Home Ik ben cliënt Verhuizen

Verhuizen

Wil je gaan verhuizen? Dan moet er veel geregeld worden. Het is belangrijk dat je ook in deze situatie goed samenwerkt met jouw begeleider en bewindvoerder. Een verhuizing kan namelijk veel geld kosten én jouw financiële situatie kan hierdoor veranderen.

Bespreek je verhuisplannen met jouw bewindvoerder en maak nog geen afspraken met anderen. Eerst bekijken wij hoeveel huur je kunt betalen en of dit financieel mogelijk is. Daarbij houden wij ook rekening met de kosten voor het opknappen en inrichting van het nieuwe huis. Dat geld moet er wel zijn.

Toestemming van de rechter

Kost de verhuizing meer dan €2.000? dan kan het zijn dat wij de rechter om een machtiging moeten vragen. Op de goedkeuring van de rechter moet je meestal een aantal weken wachten. Maak dus geen afspraken met anderen voordat de toestemming van de rechtbank er is! De rekeningen van jouw verhuizing kun je naar ons sturen. Wij zorgen ervoor dat deze betaald worden.

Voor ons extra werk rond een verhuizing brengt GSBB extra geld in rekening. Als dat kan vragen we deze kosten terug bij je gemeente.


1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.