Home Over GSBB Ons werkgebied

Ons werkgebied

GSBB houdt kantoor in Arnhem, maar ons werkgebied omvat heel Gelderland en delen van Utrecht, Flevoland en Brabant. Verhuist u naar een andere regio, dan kunt u cliënt bij ons blijven. Soms is dat niet handig, bijvoorbeeld als u regelmatig bezoek nodig heeft. Dan overleggen wij met u over de meest passende oplossing.

Bewindvoerder in Gelderland

GSBB is de grootste en meest vertrouwde bewindvoerder van Gelderland. Wij zijn actief in alle gemeenten in Gelderland en een aantal omringende gemeentes. We hebben goed contact met de gemeenten en met financiële instellingen en zorginstellingen en hebben al 30 jaar ervaring opgedaan. Woont u in Gelderland en bent u op zoek naar een betrouwbare bewindvoerder, mentor of curator die u uw zorgen uit handen neemt? Kies dan voor GSBB.

Bewindvoering mentorschap en curatele in gemeenten

GSBB biedt bewindvoering, mentorschap en curatele in een groot aantal gemeenten. Met deze gemeenten onderhouden wij regelmatig contact over actuele ontwikkelingen en een zo goed mogelijke samenwerking. Op de verschillende gemeente-pagina's kunt u meer lezen. Een groot aantal gemeenten waar wij werken hebben we hieronder voor u op een rij gezet.

Bij mentorschap en curatele komen we vaker bij cliënten thuis. Woont u verder van Arnhem, bijvoorbeeld in Flevoland, dan gaan we na of we dit kunnen waarmaken. Samen zoeken we naar de beste oplossing

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden
1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.