Home Bewindvoering Zutphen

Bewindvoering Zutphen

Ben je op zoek naar een betrokken en professionele bewindvoerder in Zutphen? Bij GSBB helpen wij jou graag verder. Wij zijn in 1990 opgericht om mensen die financiële zorg en begeleiding nodig hebben op een professionele en onafhankelijke manier te helpen. GSBB is opgericht door een groep betrokken burgers zonder winstoogmerk en dat merk jij in onze dienstverlening. Wij willen jou namelijk écht verder helpen.

Dé bewindvoerder in Zutphen met meer dan 30 jaar ervaring

Gelderse Stichting voor Beheer en Bewindvoering (GSBB) is één van de grootste, meest vertrouwde en bekendste bewindvoerders in Zutphen. Wij hebben goed contact met de Gemeente Zutphen, lokale instanties en met zorginstellingen zodat wij altijd de beste oplossing voor jouw situatie kunnen verzorgen. 

Wij zijn zeer actief in Zutphen en weten precies wat er in jouw gemeente speelt. In en rond Zutphen wonen enkele medewerkers van GSBB en bovendien komen onze medewerkers zeer regelmatig voor overleg en zittingen naar de Rechtbank Gelderland (gevestigd in Zutphen). Dat betekent dat er altijd wel één van onze bewindvoerders, mentoren of curators bij jou in de buurt is. 

Ons kantoor is al sinds 1990 gevestigd in Arnhem. Onze collega's werken door heel Nederland.

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden

Hoe GSBB u kan helpen

Bij GSBB zijn we gespecialiseerd in bewindvoering, mentorschap en curatele


Mentorschap

Wanneer iemand zelf niet goed kan beslissen over persoonlijke zaken (denk aan verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding) dan helpt een mentor hierbij. Het doel van onze mentoren is om u op het persoonlijk vlak te beschermen met onze kennis en ervaring en zoveel mogelijk samen met u beslissingen te maken.

Mentorschap

Beschermingsbewind

Beschermingsbewind of bewindvoering houdt in dat u het beheer over uw financiën uit handen geeft aan een bewindvoerder die dit voor kortere of langere tijd op zich neemt. Een bewindvoerder is uw wettelijk vertegenwoordiger op financieel gebied, wat betekent dat de bewindvoerder ook het contact met schuldeisers en deurwaarders op zich zal nemen.

Bewindvoering

Curatele

Curatele is een maatregel die meer bescherming biedt dan bewindvoering en mentorschap. De curator behartigt de belangen van de betrokkene op het gebied van financiën en bezittingen én op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling, en begeleiding. Dit is dus een combinatie van bewindvoering en mentorschap.

Curatele

Waarom zou je GSBB als bewindvoerder kiezen?

GSBB is in 1990 opgericht door een betrokken groep burgers en heeft geen winstoogmerk. Dat betekent dat we het niet doen voor het geld, maar om jou écht verder te helpen. En dat merk jij in onze dienstverlening!

Wij zijn deskundig, onafhankelijk en wij hebben alle aandacht voor jou. Wij willen je namelijk zo goed mogelijk verder helpen om de beste mogelijke oplossing voor jouw situatie te verzorgen. 

Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring, ruim 50 medewerkers en meer dan 2000 cliënten zijn wij één van de grootste en meest ervaren bewindvoerders in Gelderland.

Woon je in Zutphen? Dat is mooi! Wij hebben namelijk geen wachtlijst.

Neem contact met ons op

Wil je met ons van gedachten wisselen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit is gratis en helemaal vrijblijvend! 

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden
1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.