Home Bewindvoering Zutphen

Bewindvoering Zutphen

Bent u op zoek naar een professionele bewindvoerder in Zutphen? Bij GSBB helpen we u graag verder. GSBB is in 1990 opgericht om mensen die financiële zorg en begeleiding nodig hebben op een professionele en onafhankelijke manier te helpen. GSBB is opgericht door een groep betrokken burgers zonder winstoogmerk, ons uitgangspunt is dus om onze cliënten écht verder te helpen.

Dé bewindvoerder in Zutphen

GSBB is de grootste en meest ervaren bewindvoerder in Gelderland en dat geldt ook voor Zutphen. Wij zijn zeer actief in Zutphen en weten precies wat hier speelt. In en rond Zutphen wonen enkele medewerkers van GSBB en bovendien komen onze medewerkers zeer regelmatig voor overleg en zittingen naar de Rechtbank Gelderland (gevestigd in Zutphen). Dat betekent dat er altijd wel één van onze bewindvoerders, mentoren of curators bij u in de buurt is. Wij hebben nauw contact met Gemeente Zutphen en met lokale (zorg)instanties. 

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden

Hoe GSBB u kan helpen

Bij GSBB zijn we gespecialiseerd in bewindvoering, mentorschap en curatele


Mentorschap

Wanneer iemand zelf niet goed kan beslissen over persoonlijke zaken (denk aan verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding) dan helpt een mentor hierbij. Het doel van onze mentoren is om u op het persoonlijk vlak te beschermen met onze kennis en ervaring en zoveel mogelijk samen met u beslissingen te maken.

Mentorschap

Beschermingsbewind

Beschermingsbewind of bewindvoering houdt in dat u het beheer over uw financiën uit handen geeft aan een bewindvoerder die dit voor kortere of langere tijd op zich neemt. Een bewindvoerder is uw wettelijk vertegenwoordiger op financieel gebied, wat betekent dat de bewindvoerder ook het contact met schuldeisers en deurwaarders op zich zal nemen.

Bewindvoering

Curatele

Curatele is een maatregel die meer bescherming biedt dan bewindvoering en mentorschap. De curator behartigt de belangen van de betrokkene op het gebied van financiën en bezittingen én op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling, en begeleiding. Dit is dus een combinatie van bewindvoering en mentorschap.

Curatele

Waarom kiezen voor GSBB als bewindvoerder?

GSBB is in 1990 opgericht door een betrokken groep burgers en heeft geen winstoogmerk. Dat betekent dat we het niet doen voor het geld, maar om u écht verder te helpen. Dit merkt u terug in onze dienstverlening!

We zijn deskundig, onafhankelijk en we hebben aandacht voor onze cliënten. Dat betekent dat we samen met u streven naar de beste mogelijke oplossing voor uw situatie.

Met inmiddels al 30 jaar ervaring, meer dan 50 medewerkers en ruim 2000 cliënten zijn we één van de grootste en meest ervaren bewindvoerders in Gelderland. Woont u in Zutphen? Kies dan voor GSBB. Voor cliënten in Zutphen hebben wij geen wachtlijst.

Kom in contact

Wilt u met GSBB van gedachten wisselen over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit is gratis en volledig vrijblijvend! U kunt zich ook bij ons aanmelden. Wij hebben momenteel plaats voor cliënten in Zutphen en helpen u dan ook graag d.m.v. beschermingsbewind, mentorschap of curatele. Wanneer u zich bij ons aanmeld nemen wij spoedig contact met u op.

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden
1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.