Home Verwijzers Werkgevers

Werkgevers en financiële zorg

Steeds vaker ervaren werkgevers de gevolgen van financiële zorgen bij hun medewerkers. Het gaat dan niet meer alleen over ziekteverzuim en kosten, maar ook over het bieden van financiële hulp. Soms is de medewerker geholpen met een voorschot op het loon of een betalingsregeling. Soms is er meer hulp nodig. Wij kunnen jou hierin ondersteunen door jouw medewerkers deze financiële hulp te bieden.

Voorlichting

Wij helpen jou om de bewustwording in jouw organisatie te vergroten en bij het vormgeven van het beleid. Zodat jij een passend, preventief en oplossingsgericht aanbod voor al jouw medewerkers hebt.

Wij adviseren je graag over loonbeslag, een (preventieve) voorzieningencheck en een budgetcheck. Wij vertellen je ook graag welke hulp er vanuit de gemeente beschikbaar is. 

Neem contact met ons op zodat wij de voorlichting kunnen afstemmen op wat jouw organisatie en werknemers nodig hebben. Ons team van bedrijfskundig en financieel specialisten, maatschappelijk werkers en sociaal-juridisch deskundigen helpen je graag. 

Wil je meer weten?

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op!

1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.