Home Verwijzers Werkgevers

Werkgevers en financiële zorg

Steeds vaker ervaren werkgevers de gevolgen van financiële zorgen bij hun medewerkers. Het gaat dan niet over ziekteverzuim en kosten, maar over bijvoorbeeld de kwaliteit van uw dienstverlening. Het is een zaak van goed werkgeverschap en van verstandig financieel beleid om hier als werkgever een actieve rol in te nemen. GSBB kan hierbij helpen.

Wij kunnen ondersteunen bij de bewustwording in uw organisatie. Vervolgens bij het vormgeven van uw beleid en tenslotte bij het concreet maken van een passend preventief en oplossingsgericht aanbod. U kunt hierbij denken aan advies bij loonbeslag, een (preventieve) voorzieningencheck en een budgetcheck. Bij de concrete invulling van dit aanbod sluiten we uiteraard aan bij wat uw organisatie en werknemers nodig hebben. Ook kennen we het aanbod dat in uw omgeving (gemeente) beschikbaar is.

Om advies op maat van uw organisatie te kunnen geven, beschikt GSBB over een team van bedrijfskundig en financieel specialisten, maatschappelijk werkers en sociaal-juridisch deskundigen. Wij helpen u graag.

Meer weten?

Vraag om een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek

Neem contact op!

1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.