Home Bewindvoering

Bewindvoering

Als bewindvoerder zijn wij uw wettelijk vertegenwoordiger. Wij behartigen uw belangen op het gebied van geld en bezittingen en beheren uw geld. Wij doen dit als ons werk, als professional. Een bewindvoerder kan ook een familielid zijn.

Wat houdt bewindvoering in?

Bewindvoering kan voor u passend zijn, als u tijdelijk of voor langere tijd, uw geldzaken niet meer kunt overzien. Onderbewindstelling is een financiële maatregel. U blijft handelingsbekwaam. U mag alleen niet meer zonder de medewerking van u bewindvoerder over uw geld en goederen beschikken. Hierover beslist de bewindvoerder.

Een wettelijke bewindvoerder wordt altijd benoemd door de kantonrechter. De bewindvoerder moet elk jaar verantwoording afleggen aan de kantonrechter. Deze controleert het werk van de bewindvoerder.

Bewindvoering is vooral bedoeld om u te beschermen. Het zorgt ervoor dat anderen geen misbruik van uw situatie kunnen maken. Een bewindvoerder zorgt er onder andere voor dat u regelmatig leefgeld krijgt en dat uw vaste lasten op tijd worden betaald.

Meer weten?

Hieronder kunt u meer lezen over hoe bewind werkt, wat wij van u verwachten en wat wij nog meer voor u doen.​

Bewindvoering aanvragen?

Bent u op zoek naar een ervaren bewindvoerder voor uzelf of voor iemand anders? GSBB is de meest vertrouwde bewindvoerder uit Gelderland. We zijn onafhankelijk en deskundig. Wij komen graag met u in contact om u zo goed mogelijk te adviseren over wat we voor u kunnen betekenen.

Kom in contact

Wat is bewindvoering?

Bekijk de eenvoudige uitleg over bewindvoering op steffie.nl

Bekijk uitleg

1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.