Home Ik zoek hulp Waarom GSBB?

Waarom GSBB?

Er zijn veel partijen die kunnen helpen met uw financiën. Aangezien uw bewindvoerder een belangrijke rol gaat spelen voor u, kunnen we ons voorstellen dat u zich afvraagt waarom u wel/niet voor ons moet kiezen.

U kunt kiezen voor GSBB als u hulp wilt van een dienstverlener die:

  • Echt onafhankelijk is. In tegenstelling tot veel andere bewindvoerders is GSBB een stichting zonder winstoogmerk. Wij behartigen úw belang!
  • Ervaren is: wij zijn al sinds 1990 toonaangevend in financiële zorgverlening. U kunt op ons rekenen.
  • Deskundig is: wij hebben alle kennis van uw problematiek, financiële en persoonlijke zorgverlening in huis.
  • Toegewijd is: u bent voor ons geen nummer, wij bieden zorg op maat.
  • Goed bereikbaar is. Op spreekuren heeft u direct contact met iemand die uw dossier persoonlijk kent.

 

Over GSBB

GSBB is in 1990 opgericht door een groep betrokken burgers. Zij vonden het belangrijk dat het geld van mensen die dat zelf niet kunnen, door een onafhankelijke en professionele partij beheerd wordt. Zij hebben samen met regionale zorginstellingen in psychiatrie en ouderenzorg GSBB in het leven geroepen. GSBB is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en heeft dus geen winstoogmerk. Dat betekent dat we het niet doen voor het geld, maar om u écht verder te helpen. Dit merkt u terug in onze dienstverlening!

Met inmiddels al 30 jaar ervaring, 50 medewerkers en ruim 2000 cliënten zijn we de meest vertrouwde en ervaren partij voor bewindvoering, mentorschap en curatele uit Gelderland en omgeving.

Team

Bij GSBB werken circa 50 medewerkers. Wij zijn een team van specialisten op het gebied van geld, administratie, sociaal-juridische zaken en zorg. Wij hebben een berg aan ervaring op het gebied van persoonlijke financiën. We kennen de wet- en regelgeving in ons werkgebied en weten wat er aan zorg en begeleiding te koop is.

GSBB werkt nauw samen met verschillende partners, zoals banken, advocaten, notarissen en makelaars. Zo zorgen wij dat de beste kennis altijd in uw belang wordt ingezet.

Wij bieden hulp op maat aan diverse doelgroepen. Omdat we wat groter zijn, hebben we veel kennis in huis en kunnen we ons aanbod precies afstemmen op wat ú nodig heeft.

Kom in contact

Bij GSBB helpen we u graag verder als bewindvoerder, curator of mentor. Wanneer u financiële begeleiding nodig hebt of begeleiding nodig hebt bij het maken persoonlijke beslissing, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U kunt uzelf of één van uw cliënten ook aanmelden via ons aanmeldformulier. Dan nemen wij contact met u op en bespreken we graag samen met u uw situatie om tot de beste oplossing te komen.

 

 

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden
Het draait altijd om de cliënt. Wij staan niet centraal maar de cliënt. Wij proberen onze ideeën over bewindvoering bij iedere cliënt goed uit te voeren maar iedere cliënt is anders en daar passen wij onszelf op aan


1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.