Home Ik zoek hulp Waarom GSBB?

Jouw onafhankelijke hulp

Je bent op onze website gekomen dus ben je op zoek naar informatie of misschien wel hulp. Persoonlijke of financiële hulp of misschien wel allebei. Je bevindt je een periode in je leven waarin je kwetsbaar bent, er grote problemen zijn en je mogelijk schulden hebt.

Wij begrijpen de situatie waar je in zit. Wij kunnen jou zowel op persoonlijk als financieel vlak helpen. Door jouw bewindvoerder en misschien ook jouw mentor te zijn.

Je hebt de keuze uit veel bewindvoerders en mentoren die je kunnen helpen. Dit zijn vaak commerciële bedrijven. Het is goed om te weten dat wij een stichting zijn. Wij streven niet naar winst. Wij zijn er om jou te helpen. Dát is ons doel!

Je kiest voor ons omdat:

  • Wij weten in welke situatie jij zit
  • Wij helpen jou bij het vinden van de beste persoonlijke zorg
  • Je bij ons één vast contactpersoon hebt
  • Je bij ons hulp op maat krijgt
  • Je tijdens spreekuren altijd contact met ons op kan nemen. Wij weten van je situatie en vinden dus ook altijd een antwoord op jouw vraag
  • Wij helpen jou om binnen 3 tot 6 maanden financieel stabiel te zijn
  • Wij zijn onafhankelijk en hebben geen winstoogmerk 
  • Wij zijn sinds 1990 vakmensen in de financiële zorgverlening

Wij zijn GSBB

Een groep betrokken burgers vond het belangrijk dat er een onafhankelijke en professionele partij is waar mensen terecht kunnen voor het beheren van hun geld omdat zij dat zelf niet kunnen.
Samen met regionale zorginstellingen in de psychiatrie en ouderenzorg hebben zij in 1990 de Gelderse Stichting voor Beheer en Bewindvoering opgericht (GSBB).

ANBI status

Wij hebben een ANBI status en daar zijn wij trots op! Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Je kunt deze status alleen krijgen als je je volledig inzet voor het algemeen (en jouw!) belang.

In onze samenwerking zul je merken dat wij je écht verder willen helpen. Dát is ons doel. 

Ons team

In de meer dan 30 dat wij bestaan, zijn wij met 50 professionals dé juiste partij voor bewindvoering, mentorschap en curatele. Wij helpen jou met jouw geldzaken, je administratie, jouw zorg en sociaal- en juridische zaken.

Wij kennen in jouw regio de zorgaanbieders op ons duimpje en zijn altijd op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.

Om je het beste te kunnen helpen, werken wij samen met verschillende partners die zich voor jouw financiële zorg inzetten.

 

 

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden
Het draait altijd om de cliënt. Wij staan niet centraal maar de cliënt. Wij proberen onze ideeën over bewindvoering bij iedere cliënt goed uit te voeren maar iedere cliënt is anders en daar passen wij onszelf op aan


1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.