Home Ik zoek hulp Adviesgesprek

Kennismaking en advies

Het is een hele stap om hulp te zoeken. De eerste stap heb je al gezet. Je bent op zoek gegaan naar informatie. Om je te kunnen helpen om weer goed om te gaan met geld of je te helpen bij jouw persoonlijke hulp, is het goed om kennis met elkaar te maken. Dat kan telefonisch.

In het gesprek geef je aan waar jij hulp bij nodig hebt. We bespreken met elkaar wat, in hoofdlijnen, jouw financiële en persoonlijke situatie is en welke hulp nodig is om weer grip op je leven te krijgen. In het kort geven wij aan:

  • Welke begeleiding bij je kan passen
  • Welke hulp jou verder gaat helpen: bewind, mentorschap of

Wij kunnen je ook adviseren om contact op te nemen met jouw gemeente. Vanuit de gemeente wordt namelijk ook hulp geboden. Er zijn vrijwilligers beschikbaar die je kunnen helpen om je administratie weer op orde te krijgen, die je helpen bij het vinden van werk of met eventuele problemen binnen je gezin. Hulp vanuit de gemeente is vooral goed als je tijdelijk hulp en ondersteuning nodig hebt; het bekende zetje in de rug kunt gebruiken.

Voelen wij allebei de juiste klik om samen te gaan werken? Dan plannen wij een adviesgesprek met je in.

Het adviesgesprek

Het adviesgesprek is gratis en verplicht je tot niets. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Wij komen graag bij je langs zodat je in jouw eigen omgeving uitgebreid over jouw situatie kunt vertellen.  Wij geven uitleg over de hulp die wij jou kunnen bieden. Daarna maken wij samen afspraken hoe we verder gaan. 

Wil je meer weten?

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op!
Het draait altijd om de cliënt. Wij staan niet centraal maar de cliënt. Wij proberen onze ideeën over bewindvoering bij iedere cliënt goed uit te voeren maar iedere cliënt is anders en daar passen wij onszelf op aan


1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.