Ik ben cliënt

Aankoop woning

Staat u onder bewind, maar wilt u een woning kopen? Lees hier hoe de aankoop van een woning dan zal verlopen en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Einde van het bewind

Als bewindvoerder bespreekt GSBB het eind van het bewind graag met u. Belt u ons op 026-4455388. We bespreken dan de mogelijkheden.

Extra geld

Hoe moet ik extra geld aanvragen?

Ik heb een klacht

Wij bij GSBB doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen, heeft u desondanks een klacht? Dan leest u hier meer over wat u kan doen.

Inkomsten

Inkomsten en bewindvoering.

Meer zelf doen

Bent u toe aan meer eigen verantwoordelijkheid tijdens uw bewindvoering? Wij zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Overlijden familielid

Ik sta onder bewind of curatele en er overlijdt een familielid. Wat moet ik dan doen?

Registratie van bewindvoering en curatele

GSBB biedt financiële zorg met hart voor mensen. Voor een vertrouwde bewindvoerder, mentor of curator, bel ons op 026-4455388 of mail aanmelding@gsbb.nl

Spaargeld

Sparen is belangrijk om grote problemen te voorkomen bij onverwachte kosten. GSBB helpt u graag met sparen tijdens uw bewind.

Uitgaven boven € 2000

Als u een grote uitgave wilt doen, moet u eerst overleggen met uw bewindvoerder. Bij bedragen boven de € 1500 moet de rechter toestemming geven.

Vakantie

U staat onder bewind en u wilt op vakantie. Kan dat? En wat moet u dan doen om dit te regelen? Wij vertellen u hier graag meer over.

Veelgestelde vragen door cliënten

Zie hier een overzicht van veelgestelde vragen door cliënten.

Verhuizen

Indien u graag wilt verhuizen tijdens de bewindvoering moet hier veel voor geregeld worden. Overleg hierover altijd eerst goed met uw bewindvoerder.

Verkopen woning

Staat u onder bewind, maar wilt u uw woning verkopen? Lees hier hoe het verkoopproces van uw woning er dan uit ziet en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Vermogensbeheer

GSBB biedt financiële bescherming. Wanneer er vermogen is zorgen wij er dan ook voor dat er verantwoordelijk omgegaan wordt met uw vermogen.

1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.