Home Bewindvoering Westervoort

Bewindvoering Westervoort

Bent u op zoek naar een professionele bewindvoerder in Westervoort? Bij GSBB helpen we u graag verder. GSBB is in 1990 opgericht om mensen die financiële zorg en begeleiding nodig hebben op een professionele en onafhankelijke manier te helpen. GSBB is opgericht door een groep betrokken burgers zonder winstoogmerk, ons uitgangspunt is dus om onze cliënten écht verder te helpen.

Ervaren bewindvoerder in Westervoort

GSBB is één van de grootste en meest ervaren bewindvoerders in Westervoort. Westervoort ligt dan ook centraal in het werkgebied van GSBB. Voor de gemeente Westervoort is GSBB één van de vooraanstaande samenwerkingspartners in bewindvoering, mentorschap en curatele. GSBB werkt in Westervoort vooral veel samen met aanbieders van begeleid wonen voor mensen met een beperking en zorg voor ouderen, maar ook veel particulieren uit Westervoort weten de weg naar GSBB te vinden.

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden

Hoe GSBB u kan helpen

Bij GSBB zijn we gespecialiseerd in bewindvoering, mentorschap en curatele


Mentorschap

Wanneer iemand zelf niet goed kan beslissen over persoonlijke zaken (denk aan verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding) dan helpt een mentor hierbij. Het doel van onze mentoren is om u op het persoonlijk vlak te beschermen met onze kennis en ervaring en zoveel mogelijk samen met u beslissingen te maken.

Mentorschap

Beschermingsbewind

Beschermingsbewind of bewindvoering houdt in dat u het beheer over uw financiën uit handen geeft aan een bewindvoerder die dit voor kortere of langere tijd op zich neemt. Een bewindvoerder is uw wettelijk vertegenwoordiger op financieel gebied, wat betekent dat de bewindvoerder ook het contact met schuldeisers en deurwaarders op zich zal nemen.

Bewindvoering

Curatele

Curatele is een maatregel die meer bescherming biedt dan bewindvoering en mentorschap. De curator behartigt de belangen van de betrokkene op het gebied van financiën en bezittingen én op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling, en begeleiding. Dit is dus een combinatie van bewindvoering en mentorschap.

Curatele

Waarom GSBB als bewindvoerder?

Per trein of per auto is GSBB vanuit Westervoort uitstekend bereikbaar en andersom ook. ​De financiële zorg die GSBB biedt voor inwoners van Westervoort op het vlak van financiële zorgverlening, onderscheidt zich vooral door de goede mogelijkheden voor maatwerk en de hoge professionaliteit. Ook de krachtige combinatie van bewind en mentorschap die GSBB biedt is uniek.

Kom in contact

Wilt u met GSBB van gedachten wisselen over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit is gratis en volledig vrijblijvend! GSBB heeft geen wachtlijsten voor cliënten in Westervoort. U kunt zich ook bij ons aanmelden. Dan nemen wij contact met u op.

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden
1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.