Home Bewindvoering Wageningen

Bewindvoering Wageningen

Bent u op zoek naar een professionele bewindvoerder in Wageningen? Bij GSBB helpen we u graag verder. GSBB is in 1990 opgericht om mensen die financiële zorg en begeleiding nodig hebben op een professionele en onafhankelijke manier te helpen. GSBB is opgericht door een groep betrokken burgers zonder winstoogmerk, ons uitgangspunt is dus om onze cliënten écht verder te helpen.

Bewindvoerder in Wageningen met 30 jaar ervaring

GSBB is één van de grootste, meest vertrouwde en bekende bewindvoerders in Wageningen. Doordat we veel cliënten hebben in Wageningen zijn we vaak bij u in de buurt . Doordat GSBB in regionale teams werkt, zijn wij goed op de hoogte van de situatie in Wageningen. We kennen de sociale kaart, de regelingen en de juiste loketten. Als u niet weet waar u in Wageningen moet zijn voor de juiste hulp, dan kunnen wij u de weg wijzen. Wij leggen voor u contact met alle instanties die u nodig heeft.

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden

Hoe GSBB u kan helpen

Bij GSBB zijn we gespecialiseerd in bewindvoering, mentorschap en curatele


Mentorschap

Wanneer iemand zelf niet goed kan beslissen over persoonlijke zaken (denk aan verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding) dan helpt een mentor hierbij. Het doel van onze mentoren is om u op het persoonlijk vlak te beschermen met onze kennis en ervaring en zoveel mogelijk samen met u beslissingen te maken.

Mentorschap

Beschermingsbewind

Beschermingsbewind of bewindvoering houdt in dat u het beheer over uw financiën uit handen geeft aan een bewindvoerder die dit voor kortere of langere tijd op zich neemt. Een bewindvoerder is uw wettelijk vertegenwoordiger op financieel gebied, wat betekent dat de bewindvoerder ook het contact met schuldeisers en deurwaarders op zich zal nemen.

Bewindvoering

Curatele

Curatele is een maatregel die meer bescherming biedt dan bewindvoering en mentorschap. De curator behartigt de belangen van de betrokkene op het gebied van financiën en bezittingen én op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling, en begeleiding. Dit is dus een combinatie van bewindvoering en mentorschap.

Curatele

Waarom GSBB als bewindvoerder?

GSBB is in 1990 opgericht door een betrokken groep burgers en heeft geen winstoogmerk. Dat betekent dat we het niet doen voor het geld, maar om u écht verder te helpen. Dit merkt u terug in onze dienstverlening!

We zijn deskundig, onafhankelijk en we hebben aandacht voor onze cliënten. Dat betekent ook dat we samen met u streven naar de beste mogelijke oplossing voor uw situatie.

Met inmiddels al 30 jaar ervaring, meer dan 50 medewerkers en ruim 2000 cliënten zijn we de grootste en meest ervaren bewindvoerder in Gelderland. Als u hulp nodig heeft bij uw persoonlijke financiën en u woont in de gemeente Wageningen, dan bent u bij GSBB aan het goede adres. Voor cliënten in Wageningen hebben wij geen wachtlijst.

Vanuit het kantoor van GSBB is Wageningen uitstekend bereikbaar. Diverse medewerkers van GSBB wonen in de regio. Ons kantoor is goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer (trein). We zitten op loopafstand van station Arnhem-Zuid.

Kom in contact

Wilt u met GSBB van gedachten wisselen over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit is gratis en volledig vrijblijvend! GSBB heeft geen wachtlijsten. U kunt zich ook bij ons aanmelden. Dan nemen wij contact met u op.

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden
1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.