Home Bewindvoering Apeldoorn

Bewindvoering Apeldoorn

Bent u op zoek naar een professionele bewindvoerder in Apeldoorn? Bij GSBB helpen we u graag verder. GSBB is in 1990 opgericht om mensen die financiële zorg en begeleiding nodig hebben op een professionele en onafhankelijke manier te helpen. GSBB is opgericht door een groep betrokken burgers zonder winstoogmerk, ons uitgangspunt is dus om onze cliënten écht verder te helpen.

Bewindvoerder in Apeldoorn met 30 jaar ervaring

GSBB is één van de meest ervaren en professionele bewindvoerders van Gelderland en staat erg goed aangeschreven als bewindvoerder in Apeldoorn. Wij hebben goed contact met Gemeente Apeldoorn en zijn altijd aanwezig bij de periodieke bijeenkomsten voor bewindvoerders. GSBB staat open voor nieuwe cliënten voor bewind, mentorschap en curatele uit Apeldoorn. Onze betrouwbaarheid, kwaliteit van dienstverlening en kennis van de lokale regelgeving en de Apeldoornse sociale kaart, zijn redenen om te kiezen voor GSBB als wettelijk vertegenwoordiger. 

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden

Hoe GSBB u kan helpen

Bij GSBB zijn we gespecialiseerd in bewindvoering, mentorschap en curatele


Mentorschap

Wanneer iemand zelf niet goed kan beslissen over persoonlijke zaken (denk aan verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding) dan helpt een mentor hierbij. Het doel van onze mentoren is om u op het persoonlijk vlak te beschermen met onze kennis en ervaring en zoveel mogelijk samen met u beslissingen te maken.

Mentorschap

Beschermingsbewind

Beschermingsbewind of bewindvoering houdt in dat u het beheer over uw financiën uit handen geeft aan een bewindvoerder die dit voor kortere of langere tijd op zich neemt. Een bewindvoerder is uw wettelijk vertegenwoordiger op financieel gebied, wat betekent dat de bewindvoerder ook het contact met schuldeisers en deurwaarders op zich zal nemen.

Bewindvoering

Curatele

Curatele is een maatregel die meer bescherming biedt dan bewindvoering en mentorschap. De curator behartigt de belangen van de betrokkene op het gebied van financiën en bezittingen én op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling, en begeleiding. Dit is dus een combinatie van bewindvoering en mentorschap.

Curatele

Waarom GSBB?

GSBB is in 1990 opgericht door een betrokken groep burgers en heeft geen winstoogmerk. Dat betekent dat we het niet doen voor het geld, maar om u écht verder te helpen. Dit merkt u terug in onze dienstverlening!

We zijn deskundigonafhankelijk en we hebben aandacht voor onze cliënten. We willen u namelijk zo goed mogelijk verder helpen! Dat betekent dat we samen met u streven naar de beste mogelijke oplossing voor uw situatie.

Met inmiddels al 30 jaar ervaring, meer dan 50 medewerkers en ruim 2000 cliënten zijn we één van de grootste en meest ervaren bewindvoerders in Gelderland. Woont u in Apeldoorn? GSBB is goed bereikbaar en we hebben voor cliënten in Apeldoorn geen wachtlijst.

Heeft u (financiële) hulp nodig?

Het is een hele stap om hulp te zoeken. Toch kan het nodig zijn, als het (tijdelijk) moeilijk is om goed met geld om te gaan. Of als u bij persoonlijke beslissingen hulp nodig hebt.

Ons eerste contact is meestal telefonisch. Wij bespreken dan met u:

  • Uw financiële en uw persoonlijke situatie in hoofdlijnen.
  • Wat voor begeleiding u heeft en welke begeleiding u wenst.
  • Welke redenen u ziet voor bewind, mentorschap, curatele of andere hulp.
  • Welke hulp voor u passend kan zijn.

Als we denken dat GSBB u verder kan helpen, dan maken we een afspraak en komen we bij u langs.

Kom in contact

Wilt u met GSBB van gedachten wisselen over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit is gratis en volledig vrijblijvend! GSBB heeft geen wachtlijsten. U kunt zich ook bij ons aanmelden. Dan nemen wij contact met u op.

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden
1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.