Home Bewindvoering Ede

Bewindvoering Ede

Bent u op zoek naar een professionele bewindvoerder in Ede? Bij GSBB helpen we u graag verder. GSBB (Gelderse Stichting voor Beheer en Bewindvoering) is in 1990 opgericht om mensen die financiële zorg en begeleiding nodig hebben op een professionele en onafhankelijke manier te helpen. GSBB is opgericht door een groep betrokken burgers zonder winstoogmerk, ons uitgangspunt is dus om onze cliënten écht verder te helpen.

Bewindvoerder in Ede met 30 jaar ervaring

GSBB is één van de grootste, meest vertrouwde en bekende bewindvoerders in Ede. Wij hebben goed contact met lokale instanties uit Ede en werken goed samen met zorginstellingen in de geestelijke gezondheidszorg, beschermd wonen en maatschappelijke opvang om inwoners uit Ede met lage inkomens of schulden en mensen die niet in staat zijn hun eigen financiën te beheren. GSBB is altijd heel goed op de hoogte van de regelingen en voorzieningen van Gemeente Ede. Er is regelmatig overleg tussen ons en Gemeente Ede, we wisselen dan informatie uit en stemmen waar mogelijk onze werkwijzen op elkaar af.

Het pakket aan voorzieningen in Ede is breed. Ede kent bijvoorbeeld een royale Meedoen-regeling. Dit is een tegemoetkoming voor de contributie van bijvoorbeeld sportclub, vereniging of bibliotheek. De gemeente verspreidt hierover informatie op een toegankelijke manier. Zo is er de Nieuwsbrief Werk & Inkomen, er zijn er verschillende handzame informatiebladen en er is een toegankelijke website.

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden

Hoe GSBB u kan helpen

Bij GSBB zijn we gespecialiseerd in bewindvoering, mentorschap en curatele


Mentorschap

Wanneer iemand zelf niet goed kan beslissen over persoonlijke zaken (denk aan verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding) dan helpt een mentor hierbij. Het doel van onze mentoren is om u op het persoonlijk vlak te beschermen met onze kennis en ervaring en zoveel mogelijk samen met u beslissingen te maken.

Mentorschap

Beschermingsbewind

Beschermingsbewind of bewindvoering houdt in dat u het beheer over uw financiën uit handen geeft aan een bewindvoerder die dit voor kortere of langere tijd op zich neemt. Een bewindvoerder is uw wettelijk vertegenwoordiger op financieel gebied, wat betekent dat de bewindvoerder ook het contact met schuldeisers en deurwaarders op zich zal nemen.

Bewindvoering

Curatele

Curatele is een maatregel die meer bescherming biedt dan bewindvoering en mentorschap. De curator behartigt de belangen van de betrokkene op het gebied van financiën en bezittingen én op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling, en begeleiding. Dit is dus een combinatie van bewindvoering en mentorschap.

Curatele

Waarom GSBB als bewindvoerder?

GSBB is in 1990 opgericht door een betrokken groep burgers en heeft geen winstoogmerk. Dat betekent dat we het niet doen voor het geld, maar om u écht verder te helpen. Dit merkt u terug in onze dienstverlening!

We zijn deskundig, onafhankelijk en we hebben aandacht voor onze cliënten. We willen u namelijk zo goed mogelijk verder helpen! Dat betekent ook dat we samen met u streven naar de beste mogelijke oplossing voor uw situatie.

We hebben veel kennis in huis als het gaat op psychiatrische problematiek. Maar ook als het gaat verslaving, ouderdomsklachten zoals dementie en verstandelijke beperking.

Met inmiddels al 30 jaar ervaring, meer dan 50 medewerkers en ruim 2000 cliënten zijn we één van de grootste en meest ervaren bewindvoerders in Gelderland.

Bewindvoering aanvragen

Wilt u voor uzelf of voor iemand anders bewindvoering aanvragen? De eerste stap is om contact op te nemen met ons door ons te bellen, mailen of een bericht achter te laten via ons contactformulier. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Als bewindvoering een goede oplossing lijkt plannen we een persoonlijk gesprek. In dit gesprek maken we kennis en geven we meer informatie over wat bewindvoering bij GSBB precies inhoudt en als u kiest voor GSBB als bewindvoerder doen wij de aanvraag bij de rechtbank.

Woont u in Ede? Voor cliënten in Ede hebben wij geen wachtlijst. Het kantoor van GSBB is vanuit Ede overigens ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en auto.

Kom in contact

Wilt u met GSBB van gedachten wisselen over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit is gratis en volledig vrijblijvend! GSBB heeft geen wachtlijsten voor cliënten uit Ede. U kunt zich dus ook bij ons aanmelden. Dan nemen wij contact met u op.

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden
1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.