Home Bewindvoering Ermelo

Bewindvoering Ermelo

Bent u op zoek naar een professionele bewindvoerder in Ermelo? Bij GSBB helpen we u graag verder. GSBB is in 1990 opgericht om mensen die financiële zorg en begeleiding nodig hebben op een professionele en onafhankelijke manier te helpen. GSBB is opgericht door een groep betrokken burgers zonder winstoogmerk, ons uitgangspunt is dus om onze cliënten écht verder te helpen.

Bewindvoerder in Ermelo met 30 jaar ervaring

GSBB is één van de grootste, meest vertrouwde en bekende bewindvoerders in Ermelo. GSBB (Gelderse Stichting voor Beheer en Bewindvoering) is al sinds 1990 gevestigd in Arnhem, maar we zijn erg actief door heel Gelderland. Doordat we veel cliënten hebben in Ermelo zijn we vaak in de buurt en bezoeken we onze cliënten in Ermelo regelmatig. Wij hebben goed contact met de gemeente Ermelo en met zorginstellingen in Ermelo zodat we altijd samen de beste oplossing kunnen bedenken voor uw situatie.

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden

Hoe GSBB u kan helpen

Bij GSBB zijn we gespecialiseerd in bewindvoering, mentorschap en curatele


Mentorschap

Wanneer iemand zelf niet goed kan beslissen over persoonlijke zaken (denk aan verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding) dan helpt een mentor hierbij. Het doel van onze mentoren is om u op het persoonlijk vlak te beschermen met onze kennis en ervaring en zoveel mogelijk samen met u beslissingen te maken.

Mentorschap

Beschermingsbewind

Beschermingsbewind of bewindvoering houdt in dat u het beheer over uw financiën uit handen geeft aan een bewindvoerder die dit voor kortere of langere tijd op zich neemt. Een bewindvoerder is uw wettelijk vertegenwoordiger op financieel gebied, wat betekent dat de bewindvoerder ook het contact met schuldeisers en deurwaarders op zich zal nemen.

Bewindvoering

Curatele

Curatele is een maatregel die meer bescherming biedt dan bewindvoering en mentorschap. De curator behartigt de belangen van de betrokkene op het gebied van financiën en bezittingen én op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling, en begeleiding. Dit is dus een combinatie van bewindvoering en mentorschap.

Curatele

Waarom GSBB als bewindvoerder?

GSBB is in 1990 opgericht door een betrokken groep burgers en heeft geen winstoogmerk. Dat betekent dat we het niet doen voor het geld, maar om u écht verder te helpen. Dit merkt u terug in onze dienstverlening!

We zijn deskundig, onafhankelijk en we hebben aandacht voor onze cliënten. Dat betekent ook dat we samen met u streven naar de beste mogelijke oplossing voor uw situatie.

Bijzonder aan de financiële zorg die GSBB - veelal in de rol van beschermingsbewindvoerder - biedt is de langlopende relatie met onze cliënten, die immers veelal blijvend hulp nodig hebben. Voor velen van hen werken wij al tientallen jaren. In die jaren hebben zich vaak meerdere wisselingen in begeleiding en verblijfsplaats voorgedaan. Verschillende vormen van zorg zijn doorlopen: intramuraal, beschermd wonen, begeleid wonen en ambulant. GSBB is voor hen een stabiele factor.

Met inmiddels al 30 jaar ervaring, meer dan 50 medewerkers en ruim 2000 cliënten zijn we één van de grootste en meest ervaren bewindvoerders in Gelderland. Woont u in Ermelo? Voor cliënten in Ermelo hebben wij geen wachtlijst.

Kom in contact

Wilt u met GSBB van gedachten wisselen over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit is gratis en volledig vrijblijvend! GSBB heeft geen wachtlijsten. U kunt zich ook bij ons aanmelden. Dan nemen wij contact met u op.

Aanmelden

Meld je aan voor bewind, mentorschap of curatele - of vraag om een vrijblijvend adviesgesprek

Aanmelden
1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.