Home Actueel Lokale Alliantie Veilig Ouder Worden Arnhem

Lokale Alliantie Veilig Ouder Worden Arnhem

GSBB is deelnemer aan de lokale alliantie (financieel) veilig ouder worden in Arnhem. Financieel misbruik is namelijk de meest voorkomende vorm van ouderenmishandeling. Als maatschappelijk bewindvoerder dragen we bij aan goede voorlichting en preventie van deze vorm van misbruik.

Als bewindvoerder kan je zorgen dat het financieel misbruik stopt en zich niet herhaalt. Als er geen andere manieren zijn om het misbruik te voorkomen, dan kan bewind een goede oplossing zijn.

Het is goed te weten dat een professioneel bewind financieel misbruik kan voorkómen. En dus ook de ernstige verstoringen in de familieverhoudingen die daar meestal aan vast zitten.

In de Arnhemse Koerier van 16 mei 2020 staat een column van GSBB over een voorbeeld van financieel misbruik. Hierin wordt verwezen naar Veilig Thuis (0800-2000) en www.goedvertegenwoordigd.nl voor meer informatie.

Wilt u bespreken of bewind in úw situatie op zijn plaats kan zijn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Als u gebruik maakt van ons aanmeldformulier nemen wij contact met u op voor informatie en advies.

1
GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Heeft u een vraag?

GSBB Logo

Welkom bij GSBB

Wij helpen u graag verder.